29 augustus 2006

Welkom

Ik was eigenlijk niet onmiddellijk van plan een blog te beginnen, en geef me dus maar af en toe een por, als het te lang duurt om iets nieuws te posten. Niettemin, welkom allemaal.
Ik ben Bart, 23 jaar, gek op treintjes, politiek, literatuur, culinaire zaken en gewoon op café gaan met vrienden. Ik zoek nog een beetje naar een geschikte vorm voor mijn kersverse blog, dus nog even geduld, en bedankt voor het bezoek.

Labels: ,

4 Comments:

At 02 september, 2006 20:41, Blogger view without a name said...

Prettig een profiel te zien van "Bartje". Welkom bij de bloggers. Belangrijk is regelmatig posten. Maar natuurlijk de inspiratie ... dat is niet altijd evident.

 
At 02 september, 2006 21:37, Blogger bartje said...

Gaarne gedaan. Ik liep al een tijdje met het idee te spelen, maar ben een beetje gedwongen de stap eerder te zetten, omdat sommigen de comments voor 'vreemdelingen' hebben afgezet. Vandaar dat ik nog niet echt een afgelijnd plan heb, over wat hiermee aan te vangen. Maar met tijd, komt raad, zeker?

 
At 05 september, 2006 10:32, Anonymous Anoniem said...

Welkom in bloggerland en succes

 
At 05 oktober, 2006 16:58, Blogger pierre du coin said...

't ziet er hier pico bello uit. Maar ik ben misschien wel heel erg bevooroordeeld want ik heb dezelfde template als jou gekozen ;-)

 

Een reactie posten

<< Home